PATENTsmarter™
copy-defense now!

Tillykke - din Quickguide er på vej!

Mockup e-mailskabelon vigtigste advokatbrev - ingen baggrund
Jeg har lige et fantastisk tilbud mere til dig lige her... hvis du vil altså undgå, at tabe din kopisag på gulvet, før den er begyndt.

En "done-for-you" e-mail-skabelon

→ så du kommer godt igang med din sag, uden (ved en fejl) at hjælpe din modstander!

Uden den kan du nemt, med en enkelt e-mail, komme til at:

tabe din sag om kopiering på gulvet,

i stedet for at sikre

✓ at du kan vinde sagen

I Danmark rammes hver 3. SMV af kopiering
- og det inkluderer også de meget små virksomheder! 

Derfor er kopier
- og kopi-anklager -
noget du SKAL være forberedt på!

→ Og du kan meget hurtigt få brug for en advokat.
(Selvom det er det sidste du har lyst til at bruge tid eller penge på...)

Med denne SUPERNEMME, GENNEMTÆNKTE SKABELON
får du alt det du skal bruge...

...så du hurtigt og uden problemer kan finde ud af om din udvalgte advokat kan hjælpe dig - eller om det kan blive et problem at dele dine hemmeligheder og strategier her!

For selv den mindste antydning om hvad sagen handler om, eller hvem du har en (kommende) konflikt med, kan give dig problemer. Forestil dig at du fortæller hele din strategi til en advokat som har interesser der matcher din modstanders – og ikke dine… AV 🤯🫥

Med skabelonen kan du få taget fat i konflikten, så den løses bedst muligt – og du ikke spilder en masse tid, som giver den lov til at skade din omsætning og dit omdømme…

Mockup e-mailskabelon vigtigste advokatbrev - ingen baggrund

→ Alt er tilrettelagt, så du uden at skulle finde på noget – eller være i tvivl – kan tilpasse indholdet med enkelte detaljer om din virksomhed.

→ Skabelonen beskriver også præcis hvad du IKKE skal skrive, så du øger chancen for et godt udfald af kopi-konflikten for dig.

Den klump du kan få i maven - når du føler dig kopieret - kan ikke rigtigt overgås af noget vel?!

bortset fra...

Koldsveden der ruller ned ad ryggen på dig,
når du tager telefonen eller åbner din inbox, for at få beskeden: DU er anklaget for at kopiere 😱

E-mails-kabelonen
der er klar til dig → den dag "det utænkelige" sker

→ nemlig Dagen hvor du står midt i en konflikt om kopiering, som du måske slet ikke havde set komme.

Med skabelonen kan du:

→ Nemt og uden forvirring gøre noget med det samme, for at stoppe konflikten hurtigst muligt

→ Så kan minimere den skade, som din virksomhed og dit omdømme kan tage

☑️Du sparer værdigfuld tid - og kan reducere tab af penge

☑️Du kan øge chancen for at din sag bliver en vindersag

☑️Du kommer ikke ved en fejl til at hjælpe din modstander.

Selvom du måske ikke har lyst til at betale en advokat så går det desværre meget ofte skidt, hvis man “lige klarer konflikten selv”.

Kopi-konflikter får generelt et bedre udfald med en advokat på holdet.

Derfor handler e-mailskabelonen om den første e-mail du skriver til din advokat og og hvordan du undgår “at sige for meget – for tidligt”.

Hvorfor? 

Fordi du ellers risikerer at du, uden at vide (eller ville) det, med en enkel e-mail, giver din konkurrent en fordel eller ødelægger din egen sag .

→ SÅDAN LØSER DU PROBLEMET

👉🏻 Brug E-MAIL-SKABELONEN til at skrive den første e-mail til en (ny) advokat! 

Den kan “redde din sag” før den er begyndt at få skrammer, og spare dig for en masse bøvl og ballade som kan blive dyr og ubehagelig. 

Det er en skabelon (og forklaring på video) som hjælper dig, når du skal hyre en advokat for første gang – eller skal skifte til en ny, som skal løse en opgave for dig – eller hjælpe dig i en konflikt – uanset om du anklager andre eller andre anklager dig.

Og du behøver ikke at finde på noget selv – det hele er tilrettelagt for dig. 

Det eneste du skal gøre er, at tilpasse skabelonen og få startet samarbejdet hurtigt og nemt – så hjælper skabelonen dig med at undgå at komme til at beskrive eller sige noget du kommer til at fortryde bitterligt bagefter.

Den er tilpasset på 5-10 minutter og kræver ikke at du skal sætte dig ind i andet end din egen forretning.

Mockup e-mailskabelon vigtigste advokatbrev - ingen baggrund

som iværksætter kan du ikke rigtigt undgå advokater - de er afgørende for at du kan drive en god forretning

- så du kan passe på de penge du har tjent, vil tjene i fremtiden og dem du ikke vil miste til udspekulerede samarbejdspartnere og konkurrenter!

Advokatbistand er oftest alle pengene værd når:

☑️Dit markedføringsmateriale er blevet kopieret af en konkurrent og skal have stoppet den hurtigt og professionelt – uden at gøre tingene værre, dyrere eller skade din egen forretning.

☑️Dit indhold er blevet planket, det vil du ikke finde dig i – du vil ikke kun have at det stopper, men også at der udbetales en godtgørelse – for det er dine mange timers arbejde konkurrenten har tjent penge med.

☑️Dit produkt er blevet kopieret af en konkurrent og det er gået hårdt ud over din indtjening – og nu skal du gøre hvad du kan for at få en ordentlig erstatning for den skade du har lidt.

☑️Du skal til at samarbejde med en anden virksomhed og i skal forhandle og sikre vilkår så de er fair for begge parter under OG efter samarbejdet.

☑️Du står med et samarbejde der er gået i hårknude, uden nogen kontrakt – eller oplever at aftalens rammer ikke er blevet overholdt.

☑️Du skal have gyldige handelsbetingelser som beskytter dig og kunderne.

☑️Du står målløs overfor en uretmæssig anklage om kopiering og vil bare gerne have at den går væk i uden at skade omdømmet.

👉🏻 Uden denne professionelle hjælp, kan det næste skridt du foretager dig påvirke din (og andres!) retssikkerhed, omdømme og forretnings eksistens meget alvorligt – måske endda uden at du kan forudse eller mærke konsekvenserne, før det er for sent.

Få rådgivning - som kommer dig til gode (og ikke din konkurrent)

→ det hjælper skabelonen med at sikre!

Jeg forklarer selvfølgeligt hvorfor i en kort video-lektion!

10 minutters videolektion. En forklaring (video) på, hvorfor skabelonen virker og bliver brugt af professionelle advokatbrugere i hele verden

*for ikke at nævne hvor meget det kan koste din sag, hvis du ikke får aklaret de her afgørende ting inden i starter samarbejdet!

"skabelonen til Den VIGTIGSTE
e-mail du sender til advokaten!" giver dig:

En skabelon som du udfylder, og bruger til at skrive den første e-mail til din advokat då du er sikker på at din sag er i sikre hænder
10 minutters videolektion. En forklaring (video) på, hvorfor skabelonen virker og bliver brugt af professionelle advokatbrugere i hele verden
En nem start på din første kontakt til en advokat nogensinde - eller når du skal skifte til en ny
Undgå dyre fejl - som kan ødelægge din sag

Og nej, det er ikke fordi advokaten ikke vil forsøge at hjælpe dig på vej. 

Heller ikke fordi de er slyngler, der ikke overholder deres tavshedspligt…

Advokaten kan bare ikke hjælpe dig med at skrive mailen som du tager kontakt med – selvom de ville ønske at de kunne. Du har ansvaret for den information du deler i den første mail. 

Heldigvis kan e-mailskabelon sørge for at du siger præcis nok – men ikke for meget, indtil du kan være sikker på at advokaten er på din side!

Jeg hedder Gyde Balzer Carstensen

Jeg har er European Patent Attorney, Dansk Certificeret Patent Agent og i PATENTsmarter IP-mentor og underviser.

Jeg bruger min erfaring fra over 14 års arbejde med immaterielle rettigheder i store virksomheder som Novo Nordisk og H. Lundbeck til at hjælpe store og små virksomheder med at beskytte deres produkter imod kopier og efterligninger. ​
Portrait gyde balzer carstensen, standing up with arms resting on hip in power pose, cropped, ceo patentsmarter™

Utrolig kompetent og virkelig godt samarbejde

”Gyde har en meget professionel og sympatisk tilgang til rådgivning inden for patentverdenen. Jeg har oplevet Gyde som en mega vidende og dygtig person, og hun har hjulpet os både strategisk og hands-on, for at sikre vores IPR, FtO, og varemærkebeskyttelse, noget som er utrolig vigtigt når man sidder med innovative koncepter, prototyper, og opfindelser. Kan varmt anbefale Gyde og Patentsmarter.” 

Ali K., MAJ 2022

ANSVARSFRASKRIVELSE: PATENTsmarter™ er ikke juridisk rådgivning

PATENTsmarter™ er ikke et patentkonsulentfirma og yder ikke rådgivning, hverken juridisk eller andre former for rådgivning.


PATENTsmarter™ er et informations- og uddannelseswebsted, der drives af European Patent Attorneys, herunder specifikt ejeren, grundlæggeren og CEO for PATENTsmarter™, Gyde Balzer Carstensen.

Læs venligst vores Forretningsbetingelser før du bruger de oplysninger, som PATENTsmarter™ tilbyder i shoppen eller på anden måde.


Alle produkter og tjenester, blogs, mentoring (1:1 sparring), skræddersyede løsninger, events, webinarer, workshop m.m., herunder materiale eller indhold, der deles af PATENTsmarter™ , er udelukkende til uddannelsesmæssige og illustrative formål, der har til formål at give en bedre forståelse af loven og dens potentielle muligheder og risici, og kan ikke opfattes som juridisk rådgivning.

En forenkling kan være nødvendig for at forbedre den begrebsmæssige forståelse

Indholdet garanteres ikke for at være korrekt eller opdateret med de seneste nationale eller internationale lovændringer. Nogle gange er begreberne blevet forenklet for at reducere kompleksiteten og sikre en bedre begrebsmæssig forståelse, hvilket betyder, at udvalgte emner eller aspekter kan udelades eller ikke belyses fra alle vinkler.

Brug oplysningerne – men husk at få professionel rådgivning

Det er dit (brugerens) ansvar som virksomhedsejer at sikre, at du kender de juridiske konsekvenser af dine handlinger og derfor også at konsultere en patentadvokat eller juridisk rådgiver, før du handler på baggrund af noget, du har lært eller konkluderet på baggrund af produkter, tjenester og indhold leveret af PATENTsmarter™ .


Selv om PATENTsmarter™ kan hjælpe dig med at strømline dit arbejde og fremhæve muligheder og risici, kan det ikke erstatte rådgivning fra en patentadvokat eller juridisk rådgiver.


Din specifikke situation, forretningsmodel, produktdetaljer, konkurrencesituation og adfærd er nogle af de aspekter, der påvirker din juridiske status, og kan i nogle tilfælde synes at være i modstrid med det, du har lært i f.eks. specifikke PATENTsmarter™.

Forventninger, resultater og succes

PATENTsmarter™ garanterer eller lover ikke specifikke resultater eller resultater for virksomheder eller enkeltpersoner, der deltager i eller bruger produkter eller tjenester, der leveres via denne webside eller tilknyttede tjenester.

Din virksomhed, dit ansvar – husk at søge forretningskritisk rådgivning, før du handler

Alle kan lære med PATENTsmarter™, men resultaterne vil variere og afhænge af sagsspecifikke detaljer, forståelse af det præsenterede indhold, den personlige indsats, der er forbundet med at oversætte det, og rådgivernes kompetence, som forklaret ovenfor.


Hvis du ønsker min praktiske støtte som din rådgiver, kan dette ikke ske gennem PATENTsmarter™. Du kan kontakte mig via min konsulentaftale med Larsen & Birkeholm; men da dette er en helt uafhængig virksomhed, skal du ikke forvente rabatter eller andre fordele som følge af køb af PATENTsmarter™. Jeg tilbyder kun et begrænset antal rådgivningstimer hos Larsen & Birkeholm, så det kan være nødvendigt at kontakte mig i god tid, hvis du ønsker min sagsspecifikke service.

DISCLAIMER: PATENTsmarter™ content is not legal advice

PATENTsmarter™ is not a patent law firm and does not provide legal or any other advice.


PATENTsmarter™ is an informational and educational website operated by European Patent Attorneys, particularly the Owner, founder, and CEO of PATENTsmarter™, Gyde Balzer Carstensen.

Please read our Terms & Conditions before using the information offered in the shop or by any other means by PATENTsmarter™.


All Products and Services, Blogs, Mentoring, Tailor-made Solutions, Events, Webinars, Workshops, and more, including any Material or Content shared by PATENTsmarter™, are for educational and illustrative purposes only, aimed at better understanding the law and its potential opportunities and risks, and cannot be construed as legal advice.

Simplification may be necessary to improve the conceptual understanding

The content is not guaranteed to be correct or updated with recent national or international law changes. Sometimes concepts have been simplified to reduce complexity and to ensure a better conceptual understanding, which means that selected topics or aspects may be omitted or not highlighted from all angles.

Use the information – but remember to get professional advice

It is your (the user’s) responsibility as a business owner to ensure that you know the legal consequences of your actions and, thus, also to consult a patent attorney or legal advisor before you act on anything you learned or concluded based on Products, Services, and Content provided by PATENTsmarter™.


Although PATENTsmarter™ can help streamline your work and highlight available opportunities and risks to consider, it cannot replace seeking advice from a patent attorney or legal advisor.


Your specific situation, business model, product details, competitor situation, and behavior are some of the aspects affecting your legal status and may, in some cases, seem to contradict what you learned in, e.g., specific PATENTsmarter™ courses.

Expectations, results, and success

PATENTsmarter™ does not guarantee or promise specific results or outcomes for businesses or individuals participating in or using Products or Services provided via this web page or associated Services.

Your business, your responsibility – remember to seek critical advice before you act

Any person can learn with PATENTsmarter™, but results will vary and depend on case-specific details, understanding of the content presented, the personal effort involved in translating it, and the competence of advisors, as explained above.


If you want my hands-on support as your counsel, this can not be done through PATENTsmarter™. You can reach out to me through my consultancy agreement with Larsen & Birkeholm; however, since this is an entirely independent business, please do not expect discounts or other perks due to the purchase of PATENTsmarter™ products. I only offer a limited number of counseling hours at Larsen & Birkeholm, so you may need to reach out in good time if you would like my case-specific services.